Ainekset:
180 g katkarapuja
380 g / 230 g valkoisia papuja
1 sipuli
4 tomaattia
8 kananmunaa
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
ripaus cayennenpippuria
1 rkl auringonkukkaöljyä
Kuori ja silppua sipuli. Paloittele tomaatit. Valuta ja huuhtele pavut. Sekoita yhteen pavut, katkaravut, sipuli ja tomaatti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja cayennenpippurilla.
Riko kaksi munaa erilliseen kulhoon ja sekoita joukkoon neljäsosa täytteestä. Kuumenna pikku tilkka öljyä pienellä pannulla. Kaada munakastaikina (siis se neljäsosa) pannulle ja sekoita varovasti, kunnes taikina leviää pannulle tasaisesti. Anna paistua keskilämmöllä, kunnes munakkaan pohja on kunnolla hyytynyt. Peitä pannu esim. lautasella, keikauta munakas ylösalaisin lautaselle ja liu´uta takaisin pannulle. Jatka paistamista vielä muutaman minuutin ajan.
Valmista samoin kaikki neljä munakasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti