perjantai 8. maaliskuuta 2024

Juusto-parsakaalimunakas

Tämä munakas oli meillä tänään päivällispöydässä hollandaise-munakoisojen ja parin nakin seurana. Mutta ihan yhtä hyvin tämä olisi voinut olla tavallista parempi aamiainen. Mango & chiliset juustokuutiot toivat munakkaaseen oman kivan arominsa. Ja tulipahan kerrankin käytettyä koko purkki öljyineen kerralla.


Ainekset:
4 kananmunaa
4 rkl maitoa
100 / 70 g Apetina mango & chili -juustoa 
250 g parsakaalia
mustapippuria
suolaa

Irrottele parsakaali kukinnoiksi ja kuutioi varsi. Höyrytä palat kypsiksi.

Sekoita yhteen munat ja maito. Kuumenna Apetina-purkin öljy pannulla. Kaada kananmunaseos pannulle ja siirtele sitä vähitellen reunoilta sisään päin.

Lisää lähes hyytyneen munakkaan päälle loput juustopurkin sisällöstä ja parsakaali. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Käännä munakas kahtia ja leikkaa kahteen osaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti