lauantai 3. helmikuuta 2024

Liha-kasvispannu

Tästä tuli todella hyvää. Etenkin muutama vuosi sitten paistoin useinkin possua kermakastikkeessa, mutta jostain syystä viime aikoina on jäänyt tosi vähiin. Tämä oli paranneltu versio vanhasta suosikistani. Kasviksista tuli minun makuuni just parhaita, kun ne oli ensin keitetty pehmeäksi. Al dente -kasviksista pitävä ei ehkä arvosta näitä.


Ainekset:
400 g porsaan sisäfileetä
250 g kukkakaalia
250 g porkkanoita
2 sipulia
100 g vihreitä papuja
2 rkl voita
2 dl ruokakermaa
1 ½ dl vettä
1 lihafondi
1 tl currya
1 tl timjamia
1 tl sokeria
¼ tl valkopippuria

Leikkaa porsaanfilee noin ½ cm viipaleiksi. Irrottele kukkakaali kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat ja sipulit.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin. Sulata voi suurella pannulla ja ruskista lihapalat molemmin puolin. Lisää kerma, vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla muutama minuutti. Lisää kasvikset ja kuumenna nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti