perjantai 23. helmikuuta 2024

Mansikka-couscoussalaatti

Ihanaa, kun kaupoissa alkaa olla taas hyviä espanjalaisia mansikoita. Tästä salaatista tuli tosi kiva lisuke ihan mille tahansa. Tai vaikka sellaisenaan syötäväksi kevyenä lounaana.


Ainekset:
2 dl couscousia
2 dl kuumaa kasvislientä
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
½ dl kurpitsansiemeniä
300 g tuoreita mansikoita
1 kurkku
200 g fetaa

Paahda kurpitsansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Lohko mansikat. Kuori ja viipaloi kurkku. Kuutioi feta.

Mittaa couscous kulhoon. Kaada päälle kuuma kasvisliemi. Anna turvota 10 minuuttia. Lisää viinietikka, sitruunamehu ja öljy. Lisää kaikki loput ainekset ja kääntele tasaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti