torstai 8. helmikuuta 2024

Talkkunainen tuorejuustokakku

Tämä oli ihan törkeen hyvä kakku. Etenkin aiheuttamaansa vaivaan nähden. Talkkuna oli mukava lisä pohjassa.


Pohja:
100 g voita sulatettuna
100 g talkkunaa
100 g Digestive-keksejä
Täyte:
200 g maitosuklaata
200 g Irish Cream and coffee -rahkaa
200 g vaniljatuorejuustoa

Murskaa pohjan keksit. Sekoita murskaan talkkuna ja voisula. Painele seos silikonireunaisen irtopohjavuoan pohjalle.

Sulata täytteen suklaa ja anna sen jäähtyä hiukan. Vatkaa kaikki täytteen ainekset tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja nosta vuoka jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Irrota vuoan reunat ja siirrä kakku tarjoilualustalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti