Näitä olis hyvinkin saanut olla tupla- tai triplamäärä. Olivat muhineet kivan mausteisiksi päivän aikana. Kivan pirtsakan näköisiä ja erinomaisen makuisia.
Ainekset:
1 iso porkkana
1 sipuli
1 palsternakka
2 lehtisellerinvartta
1 paprika
1 rkl inkiväärimurskaa
3 rkl rommia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl kiinalaista viismaustetta
½ tl suolaa
Kuori porkkana, palsternakka ja sipuli ja leikkaa ne noin 1*1 cm kuutioiksi. Viipaloi sellerinvarret. Poista paprikasta siemenet ja valkoiset osat ja kuutioi malto.
Sekoita kasvikset keskenään kannellisessa astiassa. Lisää inkivääritahna, rommi, oliiviöljy, pippuri ja suola. Anna marinoitua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
Levitä seos leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Sekoita pohjia myöten paistamisen puolessa välissä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti