tiistai 16. tammikuuta 2018

Italialainen pinaatti

Tämän päivän pihvien lisuke puolestaan oli erinomainen. Tämä pinaattipaistos olisi mennyt ateriasta vaikka sellaisenaan. Pinaatti on outo raaka-aine, kun pelkistä lehdistä saa niin kovin ruokaisaa ja täyttävää.



Ainekset:
250 g tuoretta pinaattia
½ dl rusinoita
2 rkl pinjansiemeniä
1 salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl sitruunamehua

Huuhdo pinaatit. Paahda pinjansiemenet nopeasti kuivalla, kuumalla pannulla. Nosta sivuun.

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuleita viitisen minuuttia. Lisää rusinat ja pinaatti ja kuumenna, kunnes pinaatti on mennyt kasaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pinjansiemenet ja purista sekaan sitruunamehu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti