sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Keväinen kasvispasta

Hyvää, sopivan kasvispitoista ja kermaista pastaa.



Ainekset:
1 sipuli
1 porkkana
1 lehtisellerin varsi
2 punaista paprikaa
1 parsakaali
50 g voita
300 g pastaa
150 g sokeriherneitä
2 ½ dl ruokakermaa
2 rkl tillisilppua
½ dl parmesaaniraastetta
suolaa
mustapippuria

Kuori ja silppua sipuli. Kuori porkkana. Leikkaa porkkana ja selleri pieniksi kuutioiksi. Poista paprikoista siemenet ja leikkaa malto ohuiksi suikaleiksi. Pilko parsakaali kukinnoiksi ja kuutioi myös varsi.

Sulata voi paistinpannulla miedolla lämmöllä. Lisää porkkana, sipuli ja selleri. Kuullota kasviksia 8-10 minuuttia välillä sekoitellen, kunnes ne hiukan pehmenevät.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Kun keittoaikaa on jäljellä 4 minuuttia, lisää kattilaan paprika, sokeriherneet ja parsakaali. Valuta pasta ja kasvikset ja kaada takaisin kattilaan.

Sekoita kerma ja tilli keskenään. Lisää kuullotetut kasvikset, parmesaaniraaste ja tilli-kerma kattilaan. Kuumenna sekoitellen 2-3 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti