Taas hiukkasen erilainen versio tsatsiki-tyyppisestä kastikkeesta. Tämä oli oikein mukavasti maustettu ja tomaattikin on kiva lisäys perinteiseen kurkku-jogurttikastikkeeseen.
Ainekset:
½ tl jeeraa
300 g maustamatonta jogurttia
½ tuore kurkku
1 nippu tuoretta minttua
2 tomaattia
¼ tl chilijauhetta
suolaa
mustapippuria
Paahda jeeraa kuivalla, kuumalla pannulla 15-20 sekuntia. Jos käytit kokonaisia siemeniä, rouhi siemenet paahtamisen jälkeen.
Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Silppua minttu. Kuutioi tomaatit.
Vatkaa jogurttia kevyesti, jotta siitä tulee kuohkeaa. Sekoita joukkoon muut ainekset. Peitä kannella ja anna maustua jääkaapissa hetken aikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti