lauantai 26. elokuuta 2017

Halloumi-kasvispihvit

Kasvisraastepihvien paistaminen se vaan on joka kerran ihan yhtä hankalaa. Pihvit eivät meinaa millään pysyä kasassa. Mutta vaikka kuvasta voisi toisin päätellä, nämä olivat kuitenkin ihan suht koht pihvimallisia eivätkä pelkkiä raastekasoja. Pitäis varmaan harjoitella useammin tällaisten paistamista, sillä maku palkitsee ihan joka kerran. Tämän päivän aterian kasvisosuus oli paljon parempi kuin se lihaosuus.



Ainekset:
250 g porkkanaa
250 g parsakaalia
200 g halloumia
2 kananmunaa
¼ tl mustapippuria
1 tl kuivattua minttua
Paistamiseen:
1 rkl voita

Pese ja kuori porkkanat. Raasta porkkanat, parsakaali (varsineen) ja halloumi karkeaksi raasteeksi. Sekoita raasteet keskenään ja lisää joukkoon kananmunat, mustapippuri ja minttu.

Lusikoi massaa ohukaispannun koloihin (n. ½ dl / pihvi) ja paista pihvit voissa kypsiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti