sunnuntai 27. elokuuta 2017

Jauheliha-metsäsienimureke

Ajattelin jo juhannuksena tuota sienikastiketta tehtyäni, että sitä täytyy koittaa vielä käyttää jossain muussakin kuin pelkässä kastikkeessa. Ensin mietin, että laitan sen täytteeksi murekerullaan, mutta kastikkeen löysyys vesitti tämän idean. Niinpä käytinkin sen vain murekemassan aineksena. Ei hassumpaa, mutta kastikkeena sinällään kuitenkin parempaa.



Ainekset:
1 annos balsamico-valkosipulipaahdettua sienikastiketta
1 dl korppujauhoja
800 g jauhelihaa
1 kananmuna

Valmista ensin balsamico-valkosipulipaahdettu sienikastike. Sekoita siihen korppujauhot ja anna seoksen turvota 5-10 minuuttia.

Sekoita kastikkeeseen loput ainekset. Siirrä taikina kannelliseen uunivuokaan ja paista 225-asteisessa uunissa 55 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti