Meinasin ensin laittaa juhlafileen kanssa ihan tavallista perunamuusia, mutta sitten päädyin kuitenkin laittamaan muusin sekaan muutakin. Sieni-sipuliseoksella tuunattu perunamuusi oli erinomaisen hyvää.
Sieni-sipuliseos:
150 g sipulia
200 g esikäsiteltyjä punikkitatteja tai muita sieniä
1 rkl voita
suolaa
mustapippuria
kuivattuja valkosipulilastuja
Lisäksi:
900 g jauhoisia perunoita
2 ½ dl maitoa
Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kuutiot kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. Survo perunakuutiot muusiksi. Lisää maitoa, kunnes muusi on koostumukseltaan sopivaa.
Kuori ja silppua sipuli. Pilko sienet. Ruskista sipuli ja sienet pannulla voissa. Mausta sieni-sipuliseos suolalla, mustapippurilla ja kuivatuilla valkosipulilastuilla. Sekoita sieni-sipulipaistos perunamuusiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti