Helppo, nopea ja herkullinen jäädyke, joka kelpaisi parempienkin juhlien jälkkäripöytään.
Ainekset:
2 kananmunaa
1 dl hunajaa
2 ½ dl Flora Vispiä
250 g maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
200 g karpaloita
½ tl kanelia
100 g valkosuklaata
Rouhi valkosuklaa.
Vatkaa munat ja puolet hunajasta vaaleaksi ja kuohkeaksi. Vatkaa toisessa asiassa Flora Vispi vaahdoksi. Vatkaa kermavaahtoon maitorahka, vaniljasokeri, loput hunajasta ja kaneli. Kääntele sekaan karpalot ja valkosuklaarouhe.
Yhdistä vaahdot. Kaada seos silikoniseen jäädykemuottiin ja nosta muotti peitettynä pakastimeen yön yli. Kumoa jäädyke tarjoiluvadille 15 minuuttia ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti