keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Piknikpatongit

Näitä patonkeja syötiin punajuurella tuunatun siskonmakkarasopan kaverina ja ai että oli hyvää. Sekä soppa että patongit. Nämä patongit sopisivat tosiaan hyvin vaikka piknikeväiksi. Tosin silloin sujauttaisin väliin ehkä myös hiukan kinkkua tai vaikka kalkkunaa.



Ainekset:
1 punainen paprika
50 g maissia
70 g rucolaa
150 g maustamatonta tuorejuustoa
100 g maitorahkaa
¼ dl sitruunamehua
1 rkl sinappia
suolaa
valkopippuria
1 patonki
1 ½ rkl majoneesia

Halkaise paprika. Poista siemenet ja silppua malto. Valuta maissi. Huuhdo ja kuivaa rucola.

Sekoita keskenään tuorejuusto, rahka, sitruunamehu ja sinappi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kääntele joukkoon paprika ja maissi.

Halkaise patonki ja koverra sisus. Voitele toinen puolikas majoneesilla. Levitä tuorejuustotäyte ja rucola toiselle puolikkaalle.

Paina patonginpuolikkaat tiiviisti yhteen ja kääri patonki leivinpaperiin. Sido tiiviiksi paketiksi narulla tai vaikka maalarinteipillä. Leikkaa patonki osiin juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti