tiistai 16. tammikuuta 2018

Täytetty lehtipihvi

En ole ihan varma, tykkäsinkö anjovis-kapristäytteestä. Kyllähän tätä nyt söi, mutta mieluummin kuitenkin esim. pekoni-sipulitäytettä.



Ainekset:
4 ohueksi nuijittua lehtipihviä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 rkl voita paistamiseen
Täyte:
1 nippu lehtipersiljaa
65 g anjovisfileitä
2 rkl kapriksia

Ota pihvit huoneenlämpöön n. 30 minuuttia ennen paistamista.

Mausta lehtipihvit suolalla ja pippurilla. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja jaa täyte pihveille. Taita pihvit kahtia ja kiinnitä reunat cocktailtikuilla.

Sulata voi pannulla. Paista pihvejä n. minuutin verran kummaltakin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti