sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Oregano-vuohenjuustobroileri

Eilinen päivä hurahti pitkälle iltapäivään saakka agilitykisoissa. Sieltä ajettiin suoraan maalle, ja laitettiin heti perille päästyä grilli tulille. En olis paljon parempaa sapuskaa päivän urheilusuoritusten jälkeen toivoa kuin näitä oregano-vuohenjuustobroilereita suoraan grillistä ja niiden kanssa niin ikään grillattua peruna-kirsikkatomaatti-kevätsipulisekoitusta, balsamiviinietikalla maustettuna.



Ainekset:
4 broilerin rintafilettä
1 tl suolaa
2 rkl hunajaa
4 rkl tuoretta oreganoa
1 paprika
4 rkl vuohenjuustoa

Grillaa broilerinfileitä molemmin puolin, kunnes fileet ovat läpikypsiä. Hiero lämpimiin fileisiin suola ja hunaja.

Silppua oregano ja paprika. Murustele joukkoon vuohenjuusto. Levitä seos kypsille broilerinfileille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti