sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Vanilja-rahkavaahto

Ostin vaniljakastikkeen jo pari viikkoa sitten jonkun jälkkärin kaveriksi, mutta unohdin sen silloin totaalisesti. Nyt törmäsin siihen jääkaapissa ja huomasin kyljessä reseptin vanilja-rahkaherkulle. Ajattelin, että tämä sopisi loistavasti raparperipaistoksen kaveriksi. Ja niin sopikin. Tätä voisi oikeastaan ihan hyvin käyttää kermavaahdon sijaan ihan missä tahansa.



Ainekset:
200 g maitorahkaa
½ dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl sitruunamehua
2 ½ dl vaniljakastiketta

Sekoita rahkaan fariinisokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu. Vatkaa vaniljakastike kuohkeaksi ja sekoita se rahkan joukkoon.

Tarjoile esim. tuoreiden hedelmien tai marjojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti