tiistai 29. toukokuuta 2018

Tulinen suolapähkinäbroileri

Tämä olikin sitten viimeinen resepti tällä erää tässä grillattujen broilerinfileiden sarjassa. Yhteenvetona voisin todeta, että broilerit paistuvat mukavasti uunin grillivastusten alla (tai sitten tietty ihan oikeassa grillissä, mutta kun sitä ei aina viitsi lämmittää) ja suola-hunajasively on mahtava pohjamauste kanoille, joiden pinnalle voidaan sitten vielä ripotella jotain herkkua. Näihin piti laittaa pinnalle suolapähkinöitä, mutta nappasin Lidlistä vahingossa mukaani pussillisen ”spicy peanuts”eja. Veikkaanpa, etteivät ne ainakaan suolapähkinöitä huonompi vaihtoehto olleet.



Ainekset:
4 broilerin rintafilettä
1 tl suolaa
2 rkl hunajaa
1 dl suolapähkinöitä
1 punainen chili

Grillaa broilerinfileitä 225-asteisen uunin grillivastusten alla n. 10 minuuttia molemmin puolin, kunnes fileet ovat läpikypsiä. Hiero lämpimiin fileisiin suola ja hunaja.

Rouhi pähkinät ja silppua chili. Yhdistä ainekset keskenään. Ripottele mausteseos kypsille broilerinfileille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti