tiistai 1. lokakuuta 2019

Kesäkurpitsaranskikset

Nämä olivat pienoinen pettymys. Odotin jotenkin enemmän suolaista ja parmesaanista lopputulosta. Jos vielä tulisi näitä joskus tehtyä (tuskin tulee), niin laittaisin jotain hyvää maustetta joukkoon.



Ainekset:
350 g kesäkurpitsaa
30 g ruiskorppujauhoja
½ dl parmesaaniraastetta
½ tl suolaa
1 kananmuna

Leikkaa kesäkurpitsa 1 cm paksuisiksi tangoiksi. Murskaa hapankorput. Sekoita parmesaaniraaste ja suola korppujauhoihin syvälle lautaselle. Riko kananmunan rakenne haarukalla omalla lautasellaan.

Dippaa kesäkurpitsatangot ensin kananmunaan ja sitten korppujauhoseokseen. Nosta ranskikset leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti