En laittanut tähän omenahillon lisäksi muuta sokeria (paitsi vähän vaniljasellaista), sillä tämän päämäärä on toimia mutakakun lisukkeena sunnuntaisissa juhlissa. Jätskipohja on ihanan paksu ja juustoinen ja omenahillo sopii hyvin sekaan. Mutta jos tarkoitus olisi syödä tätä jädeä ihan pelkältään, laittaisin vähän myös sokeria sekaan. Mutakakun kylkeen tämä on ihan omiaan tällaisena.
Ainekset:
250 g mascarponea
½ tl suolaa
1 rkl vaniljasokeria
300 g kreikkalaista jogurttia
2 dl kuohukermaa
300 g uuniomenahilloa
Vatkaa mascarpone kuohkeaksi. Lisää vähitellen sekaan sokeri, suola, vaniljasokeri, jogurtti ja kerma. Vatkaa, kunnes seos on kuohkeaa ja tasaista. Kaada seos jäätelökoneeseen ja anna koneen käydä parikymmentä minuuttia.
Lisää omenahillo vähitellen jäätelömassaan ja anna koneen käydä edelleen, kunnes jäätelön koostumus on sopiva. Tarjoile heti tai siirrä pakastuksen kestävään astiaan ja nosta pakastimeen odottamaan tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti