keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Tomaatti-mozzarellasalaatti

No nyt oli kastikkeet kohdillaan. Mozzarellakin muhi kastikkeen seassa edes jonkun verran maistuvaksi. Pari juttua: kastiketta täytyy olla ja mozzarellasalaatti ei saa olla jääkaappikylmää. Huoneenlämpöisenä maut tulevat paremmin esiin. Tämä siis oli parhaita tekemiäni versioita mozzarellasalaateista.



Ainekset:
5 tomaattia
125 g mozzarellaa
250 g jäävuorisalaattia
½ rkl ruokosokerisiirappia
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
½ rkl sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset kulhossa. Viipaloi tomaatit ja kuutioi mozzarella. Revi salaatti paloiksi.

Siirrä salaatin ainekset kulhoon kastikkeen kanssa ja sekoita hyvin. Anna maustua puolisen tuntia huoneenlämmössä ja sekoita vielä kerran perusteellisesti ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti