Viiden tunnin metsäreissun (joo, löytyi suppiksia) jälkeen pekonimunakas maistui aivan mahtavalta. Eikä itselleni olis tullut mieleenkään laittaa päälle paistettuja omenarenkaita, mutta nehän sopivat tähän todella hyvin.
Ainekset:
5 dl maitoa
7 kananmunaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
¼ tl suolaa
¼ tl valkopippuria
300 g englanninpekonia
3 pientä omenaa
1 rkl voita
Vatkaa maito, munat, jauhot ja mausteet pannaritaikinaksi.
Paista pekoni molemmin puolin kauniin ruskeaksi uuninkestävässä paistinpannussa. Kaada taikina pekonin päälle ja paista kakkua 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Kuori omena ja poista siemenkota omenaporalla. Viipaloi omena renkaiksi. Paista viipaleet voissa kauniin ruskeiksi. Asettele omenaviipaleet pannarin päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti