sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Skoonelainen munakakku

Viiden tunnin metsäreissun (joo, löytyi suppiksia) jälkeen pekonimunakas maistui aivan mahtavalta. Eikä itselleni olis tullut mieleenkään laittaa päälle paistettuja omenarenkaita, mutta nehän sopivat tähän todella hyvin.



Ainekset:
5 dl maitoa
7 kananmunaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
¼ tl suolaa
¼ tl valkopippuria
300 g englanninpekonia
3 pientä omenaa
1 rkl voita

Vatkaa maito, munat, jauhot ja mausteet pannaritaikinaksi.

Paista pekoni molemmin puolin kauniin ruskeaksi uuninkestävässä paistinpannussa. Kaada taikina pekonin päälle ja paista kakkua 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.

Kuori omena ja poista siemenkota omenaporalla. Viipaloi omena renkaiksi. Paista viipaleet voissa kauniin ruskeiksi. Asettele omenaviipaleet pannarin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti