Ainekset:
150 g taloussuklaata
150 g voita
300 g mämmiä
3 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
¾ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa
Pinnalle:
1 rkl tomusokeria
Sulata voi ja paloiteltu suklaa yhdessä. Sekoita joukkoon mämmi.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi. Kääntele suklaa-voisula muna-sokerivaahtoon. Sekoita toisessa kulhossa keskenään vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola. Siivilöi kuivat aineet taikinaan.
Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (22 cm). Paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, kunnes reunat ovat kypsyneet mutta keskusta on vielä tahmeaa. Anna kakun jäähtyä. Siivilöi pinnalle tomusokeri ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti