keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Tortellinit basilika-pinaattikastikkeessa

Oikein maistuvaa pikaruokaa jälleen kerran. Kaupan halvimmat, Pirkka-tortellinit ajoivat hyvin asiansa kastikkeen seassa.



Ainekset:
500 g kinkku-juustotortellineja
1 nippu basilikaa
250 g tuoretta pinaattia
Béchamelkastike:
2 rkl voita
4 rkl vehnäjauhoja
5 dl maitoa
suolaa
mustapippuria

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Kiehauta maito kattilassa. Sulata toisessa, isossa, kattilassa voi. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi suurukseksi. Sammuta levy ja anna suuruksen vetäytyä pari minuuttia. Sekoita välillä. Lisää maito koko ajan vispaten. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää béchamelkastikkeeseen pinaatti ja basilika. Sekoita valutetut tortellinit kastikkeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti