keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Verigreippi-coleslaw

Sitä kaalia nyt on edelleenkin ihan kiitettävästi ja yksi verigreippikin uhkasi kuivettua jääkaappiin. Ja lisäksi viime viikonlopusta jäi yli 150 g ranskankermaa. Mitäs niistä tekisi? No ilmiselvästi ainekset oikein huutavat coleslaw’ta. Mainiolta tämä maistui jo ihan tuoreeltaankin, mutta todennäköisesti huomenna muhittuaan vielä paremmalta.



Ainekset:
500 g punakaalia
250 g porkkanaa
80 g hillosipuleita
1 verigreippi
Kastike:
150 g ranskankermaa
50 g majoneesia
20 g hunajaa
mustapippuria
sormisuolaa

Suikaloi punakaali ihan ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Silppua hillosipulit. Kumoa kaikki suureen, kanneliseen rasiaan. Sulje kansi ja ravistele ainekset hyvin sekaisin.

Kuori ja lohko verigreippi. Poista paksuimmat kalvot ja leikkaa lohkot paloiksi.

Sekoita verigreipinpalat ja kastike kaaliseokseen. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti