lauantai 10. maaliskuuta 2018

Bounty-suklaa

Mitäs ihania pikku kookos-suklaatoukkia sieltä kurkkiikaan. Ajattelin näitä tarjoilla huomenna jälkkäriksi mangorahkan kera. Mulle ainakin tekee kauppansa, ja veikkaan että muillekin. Ihan pakko on vielä tähän lisätä näin ”huomenna”, että yhdistelmänä nämä bounty-palat ja mangorahka (= tuoretta mangoa, maitorahkaa, kermavaahtoa ja ripaus sokeria) oli aivan mahdottoman hyvä. Mangorahka oli sopivan raikasta tämän sokeripläjäyksen rinnalla.



Ainekset:
75 g voita sulatettuna
4 dl kookoshiutaleita
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
¾ dl kermaa
Kuorrutus:
200 g maitosuklaata

Sekoita yhteen voisula, kookoshiutaleet, sokerit ja kerma. Nosta seos jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Jaa seos kahteen osaan ja pyörittele osat muutaman sentin paksuisiksi tangoiksi. Viipaloi tangoista haluamasi mittaisia paloja. Laita palaset pakastimeen noin tunniksi.

Sulata suklaa. Dippaa kookospalaset sulaan suklaaseen ja laita leivinpaperin päälle jähmettymään. Säilytä jääkaapissa.

1 kommentti:

  1. Eipä ookkaan tullut ennen vastaan itsetehtyjen bountyjen ohjetta! Mielenkiintoinen resepti ja näyttävät herkullisilta :)

    VastaaPoista