perjantai 16. maaliskuuta 2018

Kookoskana

Pitkästä aikaa kanaa. Ja kookoskastikkeessa. Nam. Kookosmaito tekee kastikkeesta ihanan kermaisen.



Ainekset:
4 broilerin rintafilettä
2 sipulia
1 punainen chili
3 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
1 tl jauhettua inkivääriä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl sitruunankuoriraastetta
2 rkl tomaattipyreetä
400 g kookosmaitoa
2 rkl tuoretta korianteria

Viipaloi broileri suurehkoiksi paloiksi. Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja silppua malto.

Kuumenna öljy padassa. Lisää sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, suola ja sokeri. Kuullota minuutin verran. Lisää broilerinpalat ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.

Lisää sitruunankuoriraaste, tomaattipyree ja kookosmaito. Anna hautua kannen alla 25-30 minuuttia. Silppua korianteri ja ripottele se annosten päälle juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti