sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Banaani-mangopehmis

Tämä oli melkoinen pettymys sen edellisen ihanan banaani-mustikkapehmiksen jälkeen. Odotin ihanan mangoista jäätelöä, mutta tuloksena oli banaanimössöä joka ei maistunut mangolta laisinkaan. Osasyynsä oli varmasti sillä, että kukaan ei muistanut kertoa mulle että se pakastin johon tämän laitoin odottamaan, ei ollutkaan ihan täysillä käyvä pakastin vaan sellainen jonka lämpötila lähentelee nollaa. Niinpä lopulta tätä syömään ruvetessa koostumus oli sellainen kylmä sose eikä suinkaan jäätelömäinen. Eihän tämäkään huonoa ollut, mutta odotin niin paljon enemmän.



Ainekset:
3 banaania
1 mango
170 g Isey Skyr Luomu Mangoa
1 rkl vaniljasokeria

Kuori ja viipaloi banaanit. Laita viipaleet pakastimeen yön yli.

Ota banaanit pakastimesta ja anna niiden sulaa vartin verran. Kuori ja pilko mango. Sekoita kaikki ainekset blenderillä tasaiseksi ”pehmikseksi”. Tarjoile heti tai nosta vielä pakastimeen jäähtymään.

Nosta pehmis pakastimesta sulamaan 20 minuuttia ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti