sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Lämmin tomaaatti-mozzarellasalaatti pestolla

Olen jostain syystä jo pari viikkoa himoinnut lämmintä tomaatti-mozzarellasalaattia, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä sitä. Nyt päätin sitten ryhtyä ajatuksista tekoihin. Laitoin uutena ainesosana tomaattien päälle vähän punaista pestoa sen normaalin oliiviöljyn sijaan, ja kylläpä se sopikin hyvin tomaattien ja mozzarellan seuraan.



Ainekset:
8 tomaattia
16 tl punaista pestoa
250 g mozzarellaa
1 nippu basilikaa

Puolita tomaatit. Asettele puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin. Sipaise jokaisen puolikkaan pinnalle teelusikallinen pestoa ja nosta päälle mozzarellaviipale.

Paista 225-asteisessa uunissa grillivastusten alla, kunnes mozzarella on ruskistunut ja hiukan sulanut ja tomaatit pehmenneet.

Ripottele pinnalle basilikanlehdet ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti