keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Karibian porsaanfilee

Tämä oli taas oikein hyvää sapuskaa. Mutta vielä parempaa siitä olisi tehnyt, jos seassa olisi ollut jotain makeaa. Jos tätä tulee tehtyä vielä uudelleen, niin kastikkeen joukkoon kannattaa lohkoa esim. yksi mango. Tai vaikka pikku tölkillinen ananasta.



Ainekset:
500 g porsaan ulkofileetä
1 rkl avokadoöljyä
2 suurehkoa sipulia
2 rkl mango-curry -mausteseosta
3 dl kanalientä
4 dl kookosmaitoa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
200 g porkkanoita
6 dl vettä
3 dl pitkäjyväistä riisiä
suolaa
2 rkl ruohosipulia

Kuori ja viipaloi porkkanat. Mittaa kattilaan porkkanat ja vesi. Kiehauta ja lisää riisi ja suola. Keitä n. 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsynyt.

Kuori ja viipaloi sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota sipulia ja currya, kunnes sipuli pehmenee.

Suikaloi porsaanfilee. Paista, kunnes viipaleet ovat kypsiä. Lisää kanaliemi, kookosmaito, suola ja pippuri. Kiehauta. Alenna lämpöä ja anna kastikkeen muhia sakeaksi, n. 20 minuuttia.

Kaada riisi tarjoiluvadille ja lusikoi päälle lihaseos. Ripottele pinnalle ruohosipulisilppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti