keskiviikko 6. toukokuuta 2020

Broilerinfileet Diana

Ihan oikeaoppisesti en näitäkään valmistanut, sillä reseptiin kuuluvien tuoreiden herkkusienien sijaan käytin pakastimesta löytyneitä kantarelleja ja orakkaita. Luulenpa, etten tuolla ainakaan huonontanut lopputulosta. Broilerit hautuivat kastikkeessa ihanan pehmeiksi ja kastike oli todella maukasta.



Ainekset:
1 rkl voita
3 broilerin rintafilettä
150 g pakastesieniä (kantarelleja ja orakkaita)
1 sipuli
3 rkl sherryä
1 dl kanalientä
1 dl ruokakermaa
1 tl worcestershirenkastiketta
2 rkl tuoretta persiljaa
suolaa
mustapippuria

Viipaloi sienet. Kuori ja silppua sipuli. Silppua persilja.

Sulata voi suurella pannulla. Ruskista broilerinfileet voissa molemmin puolin. Siirrä broilerit lautaselle ja pidä ne lämpiminä.

Lisää pannulle sienet ja sipuli. Paista sekoitellen, kunnes ne pehmenevät. Lisää sherry ja sekoittele vielä pari minuuttia.

Lisää kanaliemi, kerma, worcestershirenkastike ja persilja. Keitä muutama minuutti, kunnes kastike hiukan sakenee. Mausta suolalla ja pippurilla.

Siirrä broilerinfileet kastikkeeseen ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes liha on läpikypsää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti