Tässä oli kauheasti kaikkia olevinaan-mausteisia aineksia, mutta lopputulos ei oikein maistunut miltään. Omituista. Ehkä täytyy seuraavilla syöntikerroilla laittaa vähän jotain maustetta mukaan.
Hunajainen kaali:
550 g valkokaalia
1 rkl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
Portobellot:
2 isoa portobello-sientä
3 rkl balsamiviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
Lisäksi:
200 g ruusukaaleja
70 g esikäsiteltyjä voitatteja
1 rkl voita
suolaa
150 g kukkakaalia
600 g salaattisekoitusta
Pinnalle:
½ dl parmesaaniraastetta
Lohko kaali. Sekoita yhteen hunaja, oliiviöljy ja suola. Sivele seos kaalilohkojen päälle. Paahda 200-asteisessa air fryerissä 10 minuttia.
Sekoita yhteen portobellojen balsamiviinietikka ja oliiviöljy. Mausta pippurilla ja suolalla. Irrota portobelloista jalat ja kääntele sienet marinadiin. Paahda 200-asteisessa air fryerissä 10 minuuttia. Leikkaa sienet neljään osaan.
Irrota ruusukaaleista mahdolliset huonot ulommat lehdet. Halkaise ruusukaalit ja poista kannat. Ruskista ruusukaalit, voitatit ja portobellojen jalat pannulla voissa. Mausta suolalla. Höyrytä kukkakaalinnuput pehmeiksi.
Levitä salaattisekoitus tarjoiluvadille. Asettele päälle loput ainekset. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti