Salaatiksi taas yhdenlainen punajuurisalaatti. Oli ihan hyvää, mutta pikkuisen mautonta. Kastiketta olisi saanut olla enemmän tai sitten tuota vihreää osuutta vähemmän. Mutta ei huono.
Ainekset:
1 kg punajuuria
100 g fetaa
Kastike:
1 ½ rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl hunajaa
1 ruukku valkosipuliruohoa
Lisäksi:
300 g salaattisekoitusta
60 g rucolaa
Keitä punajuuret kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Anna jäähtyä. Kuori ja lohko punajuuret.
Silppua kastikkeen ruohosipuli. Sekoita silppuun viinietikka. Lisää öljy ja hunaja ja sekoita tasaiseksi. Sekoita punajuuret kastikkeeseen.
Levitä salaattisekoitus ja rucola tarjoiluvadille ja punajuurilohkot salaatin päälle. Murenna pinnalle feta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti