Tämä oli vahvasti pinaattista ja todella herkullista. En muuttaisi mitään, vaan voisin hyvin tehdä toistekin.
Ainekset:
450 g pinaattia
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
200 g pastaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl pinjansiemeniä
2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 rkl parmesaaniraastetta
Kuori ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
Kuullota sipuli ja valkosipuli pehmeiksi öljyssä suurella pannulla. Lisää pinaatti ja pinjansiemenet ja jatka paistamista, kunnes pinaatti on sulanut. Lisää kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua sekoitellen, kunnes kastike sakenee.
Sekoita pasta kastikkeeseen. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ennen tarjoilua.
Helpon ja kivan oloinen ohje. Pitää kokeilla.
VastaaPoistaHelppoa ja hyvää tämä olikin. Ja tuonne upposi kivasti useammankin eri pastapussin jämät.
VastaaPoista