Tässä reseptissä mainittiin, että tämä on ”klassinen ja herkullinen yhdistelmä”. No joo, ajattelin, varmaan ihan jees. Mutta aineksille tosiaan tapahtui jotain kun ne laitettiin yhteen ja samaan kasaan. Oli todellakin herkullinen yhdistelmä (vaikka en piparjuuresta sinällään oikein pidäkään).
Ainekset:
4 viipaletta kylmäsavulohta
2 (ciabatta)leipää (laitoin Ullan 100 % palakauraa)
8 rkl piparjuurituorejuustoa
rucolaa
1 tomaatti
½ punasipuli
Puolita ciabattaleivät ja halkaise puolikkaat. Pane kannet sivuun. Viipaloi tomaatti. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi puolirenkaiksi.
Levitä jokaiselle leivälle 2 rkl piparjuurituorejuustoa, muutama rucolanlehti, yksi savulohiviipale, pari tomaattiviipaletta ja muutama punasipulisuikale. Nosta leipien kansiosat päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti