Näähän näyttää ihan… lohkoperunoilta. Ihme. Ensin mietinkin, viittinkö ollenkaan laittaa tätä reseptiä muistiin. Mutta sitten ajattelin että nämä yksinkertaiset muunnokset jää helposti unholaan vaikka voisivat olla kivoja lisukkeita myöhemminkin. Jos tekisin tätä uudelleen, laittaisin koko ruokalusikallisen tryffeliöljyä enkä lainkaan oliiviöljyä. Hyvää oli kyllä näinkin, mutta tryffelin maku olis saanut olla voimakkaampi.
Ainekset:
1 kg perunoita
½ rkl oliiviöljyä
½ rkl tryffeliöljyä
suolaa
mustapippuria
½ tl kuivattua timjamia
Kuori ja lohko perunat. Laita lohkot likoamaan kylmään veteen pariksi tunniksi. Valuta hyvin.
Kaada perunalohkot leivinpaperoituun laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon öljyt ja mausteet. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti