Kuva ei tee oikeutta tälle sapuskalle. Pasta oli todellakin nopea valmistaa ja lisäksi maultaan herkullinen.
Ainekset:
200 g lehtipinaattia
250 g kirsikkatomaatteja
760/460 g valkoisia papuja
250 g pennepastaa
1 dl balsamiviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
Pinnalle:
1 dl parmesaaniraastetta
Puolita tomaatit. Huuhtele ja valuta pavut. Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja valuta hyvin.
Kuumenna viinietikka suurella pannulla. Kuori valkosipulinkynsi ja purista se etikan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää pannulle tomaatit, pinaatti ja pavut. Kuumenna sekoitellen n. 3 minuuttia, kunnes pinaatti pehmenee. Lisää pasta ja kääntele vielä muutama minuutti. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste ja tarjoile heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti