Muistan tehneeni kerran aiemminkin kakkua mikrossa. Jo silloin olin ihan hämmästynyt siitä, miten hyvää kakusta tulikaan. Ja ajattelin että täytyy kokeilla toistekin mikroa paistovälineenä. Nyt kokeilin, ja jälleen kerran hämmästyin siitä miten ihanan pehmeä mikrokakusta tulikaan. Tämä annos oli alun perin tarkoitettu kahteen mukiin jaettavaksi. Minä jaoin sen kuitenkin kahdeksaan osaan, ja kakkua tuli just sopiva pala jälkkäriksi kahvin kanssa. Oli kyllä tosi hyvää ja nopeaa.
Ainekset:
60 g vehnäjauhoja
80 g sokeria
½ tl leivinjauhetta
¾ dl rypsiöljyä
6 rkl maitoa
2 kananmunaa
1 iso omena
40 g vaniljafudgea
Kuori omena ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Leikkaa fudge pieniksi kuutioiksi.
Sekoita yhteen jauhot, sokeri ja leivinjauhe. Lisää öljy, maito ja kananmunat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina kahdeksaan annoskulhoon (tai vaikka kahvikuppiin). Jaa omenakuutiot ja fudget tasan jokaiseen kippoon.
Kypsennä mikrossa täydellä teholla 2 ½ minuuttia.
Kiitos ohjeesta🥣 täytyypä kokeilla 😋 Aurinkoista kevättä 🌷🤗🌷
VastaaPoistaKiitos samoin! :)
VastaaPoista