tiistai 13. kesäkuuta 2017

Caprin pastasimpukkasalaatti

Ei simpukoita, mutta simpukkapastaa. Maistuva lisuke esim. kalapihveille. Kävisi myös vaikka sellaisenaan kevyeksi ateriaksi. Hyvää tämäkin.



Ainekset:
300 g simpukkapastaa
150 g mozzarellaa
70 g rucolaa
1 punasipuli
3 tomaattia
1 kevätsipuli
200/120 g tölkki aurinkokuivattuja tomaatteja
3 viipaletta ohralimppua (n. 60 g vaaleaa leipää)
suolaa
mustapippuria
1 ruukku basilikaa

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä.

Kuutioi mozzarella ja tomaatit. Halkaise ja viipaloi punasipuli. Silppua kevätsipuli. Paahda ja kuutioi leipä. Irrota basilikan lehdet. Valuta ja pilko aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti