sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Yhden pannun makkarapasta

Tässäpä vasta erinomainen sapuska mökkiolosuhteisiin. Valmistuu nopeasti ja helposti eikä tule turhaan tiskiä. Ja on tosi maistuvaa! Chorizo tosin oli 5-vuotiaalle vähän turhan tulista. Jos tätä tekee vielä uudelleen, chorizon lisäksi pataan voisi lisätä myös jotain muuta makkaraa.



Ainekset:
1 sipuli
370 g chorizo-makkaraa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl paprikajauhetta
1/2 tl chilihiutaleita
250 g kirsikkatomaatteja
390 g paseerattua tomaattia
500 g pennepastaa
1 tl suolaa
1,2 l vettä
1 ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
mustapippuria

Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa makkarat puolen sentin viipaleiksi.

Kuumenna öljy reilun kokoisessa kattilassa. Lisää sipuli, makkarat, paprikajauhe ja chili. Kääntele seosta kuumassa kattilassa kolme minuuttia.

Lisää kokonaiset kirsikkatomaatit, paseerattu tomaatti sekä kypsentämätön pasta ja suola. Sekoita. Lisää vettä niin, että aineet peittyvät nesteeseen. Anna ruuan kypsyä kannella peitettynä 15–20 minuuttia.

Sekoita ja lisää aurinkokuivatut tomaatit. Rouhi mausteeksi mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti