keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Tulinen tomaatti-paprikasalaatti

Tässä mukavan raikas ja mausteinen salaatti. Tosin en kyllä edelleenkään osaa sanoa, miltä maistuvat sumakki tai granaattiomenasiirappi – chili maistuu sen verran voimakkaasti. Silppuamisessa on oma vaivansa, mutta kyllä se kannattaa nähdä.



Ainekset:
4 tomaattia
1 sipuli
1 punainen paprika
1 vihreä paprika
1 punainen chili
20 g lehtipersiljaa
Kastike:
2 tl sumakkia
1 tl granaattiomenasiirappia
2 tl punaviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1 tl merisuolahiutaleita
mustapippuria

Pilko kaikki salaatin ainekset ihan pieniksi paloiksi. Sekoita joukkoon sumakki, granaattiomenasiirappi, punaviinietikka ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.

Peitä kulho kelmulla ja nosta jääkaappiin 15 minuutiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti