perjantai 6. lokakuuta 2017

Kala-katkarapuvartaat

Taas vähän kalaa. Ihan hyviä vartaita, mutta eipä näissäkään mitään erikoista ollut. Lisukkeena syöty sahramiriisi oli oikeastaan maukkaampaa.



Ainekset:
500 g kuhafileitä
8 jättikatkarapua
lehtipersiljaa
2 tl sitruunankuoriraastetta
½ dl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä

Sekoita keskenään marinadiksi sitruunankuoriraaste, sitruunamehu ja oliiviöljy. Leikkaa kala n. 3 cm kuutioiksi. Sulata ja kuivaa jättikatkaravut.

Pujota kalapalat ja ravut vartaaseen. Laita palojen väliin hiukan lehtipersiljaa. Kaada marinadi vartaiden päälle ja anna vartaiden vetäytyä jääkaapissa 1-2 tuntia. Kääntele muutaman kerran marinoitumisen aikana.

Valuta marinadi pannulle ja paista vartaita marinadissa 2-3 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti