tiistai 3. lokakuuta 2017

Lammaspullat aasialaiseen tyyliin

Nämäkin olivat tosi hyviä ja sopivat hyvin seesamiriisin ja fetakastikkeen kanssa. Tosin näissä ei tuntunut olevan mitään erikoista; pähkinät eivät näin vähäisessä määrin maistuneet lihapullissa ollenkaan.



Ainekset:
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
2 rkl saksanpähkinöitä
800 g lampaanjauhelihaa
70 g tomaattipyrettä
4 rkl tuoretta korianteria
2 rkl tuoretta lehtipersiljaa
ripaus kanelia
1 tl juustokuminaa
ripaus cayennenpippuria
suolaa
mustapippuria
1 kananmuna

Surauta sipuli, valkosipuli, porkkana ja saksanpähkinät tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.

Laita kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita huolellisesti. Pyörittele taikinasta golfpallon kokoisia pyöryköitä ja paista niitä 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet pintaansa kauniin ruskean värin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti