sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Feta-lihapullat

Ihan hyviä lihapullia, mutta ei mitenkään erityisiä. Feta hukkui lihapullataikinaan niin lahjakkaasti, että olisi ollut ihan sama vaikka sitä ei olisi ollut ollenkaan.



Ainekset:
800 g jauhelihaa
2 sipulia
1 rkl voita
200 g kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
2 kananmunaa
merisuolaa
mustapippuria
150 g fetaa

Kuori ja silppua sipuli. Kuullota sipulisilppu pannulla voissa. Turvota korppujauhot kermaviilissä.

Sekoita jauhelihaan sipuli, mausteet, turvotetut korppujauhot, kananmuna ja murusteltu feta. Sekoita taikina huolellisesti.

Paista pullia 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti