tiistai 3. huhtikuuta 2018

Lakattoman lakkahillo

Tämä resepti on kiinnostanut siitä saakka kun sen joskus syksyllä jossain näin. Ja nyt pääsin kokeilemaan. Kyllähän tuo melko lailla lakkahillolta näyttää. Maku nyt ei tietenkään ole samanlainen, mutta hyvä kuitenkin.



Ainekset:
200 g porkkanoita
200 g karviaisia (vaaleita)
½ dl vettä
160 g hillosokeria

Pese, kuori ja raasta porkkanat. Perkaa karviaiset. Kumoa porkkanaraaste ja karviaiset kattilaan. Lisää neste. Kiehauta ja anna kiehua puolisen tuntia. Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kattilaan sokeri ja anna hillon kiehua vielä 10 minuuttia. Purkita kuumana pestyihin, kuumennettuihin purkkeihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti