keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Kesäkurpitsa-broileripihvit

Kylläpä tuli taas tehtyä ihan valtavan hyviä pihvejä, jotka sopivat erinomaisesti yhteen eilisen punajuurisalaatin kera. Kerrankin onnistuin olemaan cayennenpippurin kanssa sopivasti varovainen niin, että sitä ei holahtanut liikaa, vaan juuri sopivasti.



Ainekset:
800 g broilerinjauhelihaa
1 kesäkurpitsa
5 kevätsipulia
2 kananmunaa
2 rkl tuoretta minttua
2 rkl tuoretta korianteria
2 valkosipulinkynttä
1 ½ tl juustokuminaa
1 ½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
ripaus cayennenpippuria

Raasta kesäkurpitsa. Silppua kevätsipuli ja yrtit. Kuori ja silppua valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki ainekset huolellisesti isossa kulhossa. Muotoile pieniksi pihveiksi. Lämmitä öljy pannulla ja paista pihvit kauniin kullanruskeiksi molemmin puolin.

Nosta pihvit leivinpaperoidulle uunipellille. Paista ensin 220-asteisen uunin grillivastusten alla pari minuuttia / puoli. Käännä sitten grillivastukset pois päältä ja jatka paistamista, kunnes pihvit ovat läpikypsiä (n. 10 minuuttia).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti