tiistai 9. lokakuuta 2018

Suppilovahveropiiras pizzapohjalla

Tästä tuli vielä parempaa kuin oletin. Suppilovahverot on kyllä ihan mahtihyviä. Mangochutneytä olis voinut kastikkeeseen voinut laittaa enemmänkin, mutta sitä ei valitettavasti ollut kuin ihan jämät purkin pohjalla.



Pohja:
5 dl vehnäjauhoja
1 tl kuivahiivaa
½ tl suolaa
2 dl haaleaa vettä
½ dl oliiviöljyä
Täyte:
3 dl maustamatonta jogurttia
1 rkl mangochutneytä
1 kananmuna
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
suolaa
mustapippuria
250 g esikäsiteltyjä suppilovahveroita
sormisuolaa

Sekoita pohjataikinan kuivat ainekset keskenään. Lisää vesi ja öljy ja tarvittaessa vähän jauhoja. Alusta taikina kimmoisaksi ja anna kohota kaksinkertaiseksi.

Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynnet. Sekoita keskenään täytteen ainekset sieniä lukuunottamatta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kauli taikina uunipellin kokoiseksi levyksi ja nosta levy leivinpaperoidulle pellille. Levitä päälle jogurtti-kananmunaseos.

Levitä suppilovahverot täytteen päälle ja ripottele pinnalle sormisuolaa. Paista 250-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti