perjantai 23. marraskuuta 2018

Ohutleivät

Jauhoja jouduin laittamaan ihan reilusti lisää taikinaan, jotta siitä tuli kimmoisaa ja kaulimiskelpoista. Lopputuloksena oli tuoreet ja tortillalätyt, joihin oli hyvä kääräistä muutama jämälihapulla, papuja ja perinteistä sipuli-paprikapaistosta.



Ainekset:
5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 maustemitta suolaa
4 dl maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää maito. Alusta kimmoisaksi.

Jaa taikina 12 yhtä suureen osaan. Kauli osat n. 3 mm paksuisiksi pyörylöiksi. Paista leipiä kuivalla, kuumalla pannulla keskilämmöllä n. 2 minuuttia kummaltakin puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti