tiistai 20. marraskuuta 2018

Tempurafriteerattu ravioli

Meillä syödään jostain syystä tosi vähän ravioleja, vaikka ne olisivat tosi hyvää ja helppoa sapuskaa. Tai helppoa ainakin silloin, jos ostaa pussillisen valmiita ravioleja niin kuin minä tein tätä ruokaa varten. Nämä olivat ihania. Olin vaan nälissäni turhan malttamaton enkä voinut odottaa raviolien paistumista tarpeeksi kauan. Kullanruskea pinta jäi siis saamatta.



Ainekset:
250 g herkkutattitäytteisiä ravioleja
Tempurataikina:
2 ½ dl kylmää vettä
1 kananmunan keltuainen
2 ½ dl vehnäjauhoja
Lisäksi:
30 g saksanpähkinöitä
30 g pinjansiemeniä
1 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
50 g parmesaaniraastetta

Rouhi saksanpähkinät pienemmiksi. Paahda niitä ja pinjansiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla. Sekoita pähkinät oliiviöljyyn.

Sekoita taikinan keltuainen voimakkaasti vatkaten veteen. Sekoita joukkoon jauhot haarukalla ja vatkaa sitten taikina kiinteäksi. Kasta raviolit seokseen niin, että ne peittyvät kokonaan.

Friteeraa raviolit 200-asteisessa ilmafriteerauslaitteessa kullanruskeiksi. Vaihtoehtoisesti voit friteerata raviolit myös 185-asteisessa rypsiöljyssä.

Ripottele päälle sormisuolaa, parmesaaniraastetta ja pähkinäsekoitusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti