perjantai 16. marraskuuta 2018

Paahdetut kardemumma-ruusukaalit

Salaatin virkaa tänään toimittivat nämä ihanat ruusukaalit. Näihin päädyin oikeastaan siksi, että kaupassa oli tarjolla paketillinen ruusukaaleja eurolla. Nappasin ne mukaani ja rupesin vasta sitten selailemaan reseptipankkiani ja miettimään, mitä ruusukaaleista tekisin. Ja todella hyviä näistä tulikin!



Ainekset:
400 g ruusukaaleja
¼ dl oliiviöljyä
¼ dl hunajaa
½ tl sormisuolaa
½ tl kardemummaa
½ tl currya
Viimeistelyyn:
1 tl sitruunankuoriraastetta

Huuhtele ruusukaalit. Poista kovat kannat ja tarvittaessa myös kuivahtaneet ulkolehdet. Halkaise ruusukaalit.

Sekoita joukkoon öljy ja hunaja. Mausta suolalla, kardemummalla ja currylla. Paahda 200-asteisen uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.

Nosta vuoka uunista ja ripottele päälle sitruunankuoriraaste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti